ober_schutze Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 WitajcieTym razem mam pytanie o coś mniej istotnego niż czapka czy kurtka ale mnie nurtuje bo jakkolwiek przeszukuje internet tak nie mogę trafić. Mam bakelitowy gwizdek podoficerski - chciałbym go wykorzystać podczas manewrów i inscenizacji (znalazłem tabele opisujacą wszystkie sygnały dzwiękowe i ich znaczenie) Problem jest taki że nie mam doń sznura a z tego co kiedys mi się rzuciło to takowe były zresztą na czym innym takowy mógł być noszony? Kiedyś dawno temu była jedna replika na alldrogo ale zdjęć nie zapisałem - jeśli ktoś ma takowy sznur u siebie lub wie kto robi kopie lub ma zdjęcia takowych to proszę serdecznie o pomoc ; )pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Ober_schutze - dysponuję tylko zdjęciem orginalnego sznura do gwizdka - może Ci się na coś przydać.A udostępniłbyś mi te tabele z opisem sygnałów?Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)Hindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 I drugie zdjęcie z epoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 A tu w całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.