kamamax Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 WitamWiem, że jest nas przynajmniej kilku, może byśmy się zintegrowali i zaczeli organizować wspólne wypady w teren itp ? Co o tym sądzicie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witam kolege. Jestem z Wawy wiec nie daleko :) Jak by jakis wypad to sie pisze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Ja również jestem chętny na wypad w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Z tego co wiem rzeczywiście jest nas kilku w Nowym Dworze. A i kopać też jest gdzie ;-) tylko czasu nie zawsze starcza.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamamax Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Ostatnio na naszym terenie wyszła odznaka batalionu mostowego. Ktoś miał takie trafienie? Bo nigdzie nie mogę dorwać danych na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
instalator5 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 witamjeśli jeszcze aktualne, ja też z wawy, ale w tamte okolice jezdze, zatem jak by co to zjcie znać. ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.