słomek von hammerstein Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 witamw garazu znalazłem taki klakson napisane na nim jest ,,ZAKŁADY ELEKTRO-MECHANICZNE Z. LEWANDOWSKI WARSZAWA,, czy mozecie powiedziec cos wiecej o nim lata produkcji? i do jakiego pojazdu stosowany?
zlywujek Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 taaaa....to prosze pokazac katalog czesci do 600tki gdzie jest taki sygnal.....
słomek von hammerstein Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 nie no jak sie w przegladarke grafiki wstuka ,,sokół 600,, to na fotkach sokóły maja tylko dwa modele sygnałó czesc ma metalowy niklowany a czesc własnie ten
Dykta Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 A to dlatego, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.A taki sygnał co najwyżej zainteresuje właścicieli przedwojennych Fiatów.PozdrawiamPiotrek
słomek von hammerstein Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Napisano 18 Styczeń 2007 lol dla mnie to te 100-300 to juz sporo xD a ile zapłacic moze ktos kto szuka? :P
słomek von hammerstein Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 prawdopodobnie jest on kompletny czy sa gdzies podane info lub szkice budowy tego sygnału/ elektryki??? jak go uruchomic? ktos sie na tym zna? prawdopodobnie w dziale IIRP beda wiecej wiedzieli
pablcbr Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 wystaw na allegrojestes zalogowny a tutaj nie oglaszaj bo żółta kartka juz cie czeka sam wiem bo dostałem, za taki post pozdrawiam
słomek von hammerstein Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 nie ma zadnego naq allegro a cena takiego ile wynosi? on nie jest na sprzedanie tak czy siak :p
słomek von hammerstein Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 witamw garazu znalazłem taki klakson napisane na nim jest ,,ZAKŁADY ELEKTRO-MECHANICZNE Z. LEWANDOWSKI WARSZAWA,, czy mozecie powiedziec cos wiecej o nim lata produkcji? i do jakiego pojazdu stosowany?
słomek von hammerstein Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Napisano 16 Styczeń 2007 no dobra spoko juz wiem od czego to jest b wszyscy tak mi wjezdzacie jakbyscie chcieli udwodnic ze to jest wieli pic:P
słomek von hammerstein Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 a to po rozkreceniu frontu :P
słomek von hammerstein Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 to az taka rzadkość? ja moge powiedziec ze w nim wszystko jest oryginalne nie ma zadnych braków i nie jest zardzewiały :P
pablcbr Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 http://www.2rp.pl/kati/600rt/index4.htmnajprawdopodobnie jest to sygnał do motocykla sokół 600rózne sa zdania mo mogły byc tez stosowane inne sygnały zalezy od lat produkcji motocykla ale wiem ze firma lewandowski to stara polska przedwojenna manufaktura niezła zdobycz gratuluje i pozdrawiam Paweł
zlywujek Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 uniwersalny do polskich samochodow osobowych okresu miedzywojennego
Dykta Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Stan jest ładny. Rzuć okiem na allegro. Od czasu do czasu sygnały Lewandowskiego się pojawiają. Przy okazji możesz porównać sobie ceny.A co do zastosowań w Sokole, to tak jak pisałem wcześniej.PozdrawiamPiotrek
CWSM111 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Jest to sygnał, jeden z dwóch modeli, który seryjnie był montowany m.in. w motocyklu Sokół 600.
Pytanie
słomek von hammerstein
witam
w garazu znalazłem taki klakson napisane na nim jest ,,ZAKŁADY ELEKTRO-MECHANICZNE Z. LEWANDOWSKI WARSZAWA,, czy mozecie powiedziec cos wiecej o nim lata produkcji? i do jakiego pojazdu stosowany?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.