ja20 Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 nie wiem jak inni ale je jestem silnie uzależniony od kopania i elektrolizy.jak raz na jakiś czas nie pojedę pokopać jest że mną źle.po prostu musze.tak samo jest z elektrolizą cały czas bym coś czyścił.da się to jakos leczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 He he, podejrzewam, że niestety nie łatwo, ja też lubię czyścić. A że z kopaniem ostatnio dałem spokój, więc fanty dokupuję.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Nieuleczalna choroba-coś o tym wiem bo sam jestem nosicielem,i tak naprawde nie zawsze musi się coś wykopać byle by był niedługo następny raz (hę a może to nałóg?)zresztą czy to ważne-kto by się zresztą chciał z tego leczyć.pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
królik_z_gdyni Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Z tym jest jak z alkoholizmem, więc poco się leczyć jak jest fajnie:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 ja choruje, a nawet juz pradkuje bo zarazilem 2 osoby..:)ja czasami nawet nie musze kopac, wystarczy ze siedze gdzies w lesie i dookola nie ma nikogo kto by mogl zaklocic moj spokoj...no moze lesniczy ;)lecz to fakt niezbity jezeli raz na jakis czas nie wyskocze gdzies upaprac lapy ziemia lub blotem to dopiero zaczynam byc chory! pozniej pozostaje tylko klotnia z zona hehe...pozdroradek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Szukanie i czyszczenie fantów to mój żywioł. Bez tego czułbym się jak ryba bez wody, więc leczenie jest tu kompletnie zbędne:] Pozdrawiam mikipad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.