rafalmisiek Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Napisano 11 Styczeń 2007 Mam pytanie do posiadaczy tego sprzetu do czego jest przycisk w roczce i pokretlo sig.bal i jak to dziala
ARKADIO.IE Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Witam .Nie posiadałem tego modelu.Ale zdaje sie, że przycisk jest to tzw.Retune -gdy sie rozstraja (traci sygnał progowy)trzeba go przywrócic do poprzedniego ustawienia.Sig,bal-chyba jest to ustawienie sygnału progowego.Jesli się myle to Van odpowie na pytanie (poprawi mnie)pozdrawiam
rafalmisiek Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Witam mam jeszcze jedno pytanie czy strojenie do gruntu powino odbywac sie w trybie pracy na ktorym zamierzamy szukac czy moze winym .
wicja1 Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Stroimy do gruntu w Geb.Norm".Moim zdaniem powinieneś zainwestować w instrukcję.To troszkę za poważny wykrywacz aby pracować z nim na wyczucie :)Pozdrawiam,wicja1.
rafalmisiek Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 Dzieki za odpowiec instrukcje mam zamiar kupic ale dopiero w marcu gdyz pracoje zagranicom pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.