AKCarski Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam ,Szykuje mi się niebawem kilkudniowy wyjazd w okolice Zblewa niedaleko starogardu gdańskiego i chciałbym prosić szanownych odkrywców o jakieś małe rady w kwesii poszukiwań w tym rejonie. Osobiście jestem z północnego Mazowsza i nigdy nie miałem przyjemności zawitać w te strony dlatego proszę o jakieś informację za czym mógłbym się tam pokręcić.Oczywiście nie chcę żeby ktoś mi zwierzał się ze swoich miejscówek ale każde info np. na temat o czym warto poczytać a czym sobie nie zawracać głowy byłyby bardzo pomocne. Pozdrawiam AKCarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 hej Carski.Posłałem maila! pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 Wielkie dzięki Masmix. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKCarski Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 sorry :) oczywiście lain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.