misiutek Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 odnalazłem ostatnio sygnałówke badz jakąś trąbke w sumie nie wiem co to jest. Na czarze głosowej badz przy wylocie sa napisy: PARIS1900DEUX MEDALLES D`OR(w szarfie) ... MEDALLES DORponizej DEUX DIPLOMES S HOHHEJA napisy ułóżone lukiem OUVIERS REUNISponiżej ASOCIACIONponizej GENERALEponizej Feurs de l`armeeponiżej PARISponizej RUESIMAUR81 Na niej znajduje sie niebieski nalot,trąbka jest tak mi sie wydaje z miedzi, jak to oczyscic. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Ja bym popóbował mosieżną szczotką.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiutek Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 ale czy mosięzna szczotka jej nie porysuje? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Trąbka jest z mosiądzu? Jak tak to polerować.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Trochę owszem, ale jak delikatnie weźmiesz się za robotę, to nie, daj może fotkę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiutek Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 a gdzie mozna nabyc taka szczotkę? a powiem wam ze mam nowy patent dla spróbowania wziąłem paste do rąk taka do zmywania smarów i do tego troche soli, powoli zaczyna sie pojawiac złoty kolorek . dzieki za pomoc . postaram sie o fotki pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Przypomniało mi się, że jest taki płyn KIWI do czyszczenia mosądzu, też dobry.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Jak pastą ścierną to kup paste Automax. Pasta do rąk może mieć rysujący dodatek matejału ściernego (sproszkowany marmur lub coś podobnego).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.