Frozzer Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Napisano 8 Styczeń 2007 witam, znajomy prosil mnie o rade - a ja nie mam pojecia jak mu doradzicotoz ma on 1600zl i chciaolby kupic nowy wykrywaczz tego co zobaczylem w sklepach, dostepne sa:minelab xterra 30minelab musketeer adwantage progarrett gta x 550fisher 1225przeznaczenie to poszukiwanie militarii, odznaczen, klamerek, guziczki i monetki. - czuli sprzet w miare uniwersalnyprosze o pomoc, bo nie wiem jak mam mu doradzic.a moze jakis inny wykrywacz ktos by polecil ??
wolff Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Witaj...Ja osobiście chodzę na zwykłym wykrywaczu (bez dyskryminacji) ale ostatnio jeżdzę z znajomym który pracuje na wykrywaczu Rutus Ultra 2 i nie narzeka.Czasami aż mu zazdroszczę że nie namęczy się kopiąc odłamków gwoździ itp. podobnych śmieciAle każdy wykrywacz ma swoje wady i zalety...pozdr.wolffPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 22:11 08-01-2007
Frozzer Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Napisano 8 Styczeń 2007 niestety rutus ultra 2 przestal byc juz produkowany dlatego go nei wymienilemdoszedl jeszcze tesoro cibola do wyborumo\\e ktos ma jakies opinie na temat w/w wykrywaczy?
banderas Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 cze. jesli to jego pierwszy to musi byc lekki max 1,2 kg[wyrobi sobie nawyk prawidlowego pomiatania], strojenie do gruntu ustawione fabrycznie lub automatyczne, z klasyczna cewka koncentryczna[wyrobi sobie bezblendne namierzanie celu]dobrze jak by miel dyskryminacje.mysle ze na poczatek prizm 2.te wykrywki ktore ty wymieniles ; on bedzie rozumial co do niego muwia po wykopaniu 50 000 dolkow ale jak widzisz ze kolega ma zaciecie to tez beda dobre.pzdr.
jacw Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 ja jestem zadowolony z Explorera. Włączasz i działasz:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.