Skocz do zawartości

Zima 2007

lain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam

Piękne trafienia - gratuluje !!
Kolega chyba chodzi na sprzecie rutus solaris?? jesli tak na jakich ustawieniach jesli mozna wiedziec..

pozdrawiam
piotr
Napisano

moje pierwsze wyjście w życiu na poszukiwania z pierwszym wykrywaczem zaowocowało takim oto świecznikiem :) cynowy wysokość ok 15,5 cm, pod spodem jest napis ale pierwszych 2 liter nie mogę odczytać przychodzą mi na myśl 3 możliwości IDREIGN, FDREIGN,TDREIGN. może ktoś się orientuje co to może być za napis?:)

Napisano

i jeszcze taka pokrywka od wazy szkoda że nie było wazy:( ale myślę, że ktoś już tam kopał i zostało tylko to bo były ślady papy i rączki od skrzyni więc pewnie było tego więcej:(

Napisano
No jak na pierwszy raz to całkiem całkiem,ja za pierwszym razem to znalazłem pół podkowy i troche gwożdzi.Pozd.
Napisano
No to ładnie już tylko patrzeć jak ci wyrwie piszczałkę i będziesz jej tylko dołki kopał,no i oczywiście zawalał.:)
Napisano
nooo.KONKRET!KONKRET! Gratulacje! Do momentu gdy nie napisałeś że czyste siedziałem na miękkich nogach przed komputerem:)))ile to razem sztuk? 1000? Musiało się naprawde przyjemnie kopać.Pozdrawiam.
Napisano
siemka lain.... jak kopałem to byłem w siódmym niebie:) jeszcze nie policzyłem to nie wiem ile może tam być sztuk... pierwsze takie duze trafienie nieśmiertelników:):) i tak jetem bardzo zadowolony:)))))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie