M.D-75 Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 WitamWiem, że jest nas przynajmniej kilkunastu, może byśmy się zintegrowali i zaczeli organizować wspólne wypady w teren itp ? Co o tym sądzicie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Witam.Jestem za. Najlepiej umówić się gdzieś wcześniej i porozmawiaćprzy piwie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam,ja mogę nawet dzisiaj, masz jakieś miejsce na oku?PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Gdzieś w centrum najlepiej (na deptaku). Wybierz lokal, wolny jestem od 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Ok. niech będzie przy wejściu do Biblioteki/Zabytkowej 17.15 do 17.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon8 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 witamfajnie by bylo - ja sie takze pisze tylko z czasem mam krucho - praca , ale moze sie uda spotkac kiedys w wiekszym gronie lub malym - wymienic doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Ok, będę na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Egon8 do której pracujesz?Będę miał samochód z kierowcą to Cię odwieziemy do domu (ja też nie mieszkam w Ostrołęce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon8 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 w tym problem wlasnie ze ja mam samochod i dzis musze niestety wracac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon8 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 musze samochod wstawic na warsztat ktoregos dnia a wiec moze wtedy - dam znac moze sie dogadamypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 Witam, ruszamy jutro? Hanzo będę o 7.30 na parkinu koło Zbyszka, pasuje Ci? Jedziemy w rejon Lyse/Serafin (I wojna)Egon8 jak masz czas i ochotę to ja mam wolną wykrywkę, mogę po Ciebie zajechaćPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Oczywiście że będe. Baterie już sie ładują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.