Dakor Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Wiem że nie jest to nic wielkiego ale to mój pierwszy karabin, więc cieszę się z niego tak samo jak z tych kilku pierwszych śmieci co je wykopałem niedawno. :-))
matrix14xxx Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Gratulacje.Daj go do elektrolizy.Może się rozrusza.?Pozdrawiam
Dakor Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Zrobię tak jak mówisz!!! tylko muszę sobie jakąś dłuższą wanienkę sprawić. :-)
matrix14xxx Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Ja do długich przedmiotów używam rury kanalizacyjnej z PCV z korkiem.Można kupić niedrogo w sklepach instalacyjnych.
Daro76 Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Cze. Fajne trafienie. Ja do moczenia polecam skrzynki na kwiatki w marketach są po ok 10 zł, 90 lub 100 cm długości. Pozdro.
Plyn Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Gratuluje pierwszej sztuki broni. Mauserek wyglada na zdrowy wykop ktory po elektrolizie wyjdzie fajnie.Jest on jak najbardziej do ruszenia.Życze wiecej takich fantow.Pozdrawiam
wnusio Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 a co do elektrolizy to naczynie mozesz sobie ubic z desek i poprostu wylozyc folią,wedlug mnie to najlepszy patentpozdrawiam wnusio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.