Dakor Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Wiem że nie jest to nic wielkiego ale to mój pierwszy karabin, więc cieszę się z niego tak samo jak z tych kilku pierwszych śmieci co je wykopałem niedawno. :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Gratulacje.Daj go do elektrolizy.Może się rozrusza.?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Zrobię tak jak mówisz!!! tylko muszę sobie jakąś dłuższą wanienkę sprawić. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Ja do długich przedmiotów używam rury kanalizacyjnej z PCV z korkiem.Można kupić niedrogo w sklepach instalacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Cze. Fajne trafienie. Ja do moczenia polecam skrzynki na kwiatki w marketach są po ok 10 zł, 90 lub 100 cm długości. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Gratuluje pierwszej sztuki broni. Mauserek wyglada na zdrowy wykop ktory po elektrolizie wyjdzie fajnie.Jest on jak najbardziej do ruszenia.Życze wiecej takich fantow.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnusio Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 a co do elektrolizy to naczynie mozesz sobie ubic z desek i poprostu wylozyc folią,wedlug mnie to najlepszy patentpozdrawiam wnusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.