ober_schutze Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Nie warto, prześledź inne wątki o M36 (aktualne na tej stronie forum) Tylko Sturm opcjonalnie Hero - Po co zaoszczędzać marne (jak już sie 400 zł uzbiera to 50 to juz niewiele) 45 zł na znacznie gorszej kurtce? Yanik ma kiepskie guziki, podszewke, gorszy od Sturma materiał i krój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Jak już mówiłem - yanika nie brac nawet za darmo!!!Ten głąb kiedyś pisał w jakimś wywiadzie że mundury szyje mu krawiec który szył kiedyś dla LWP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Ja odebrałem kurtkę Sturma od maćka plus dwa komplety obszyc bevo i haft,pagony z nr batalionu plusV" za 450 zł i szczerze polecam tak jak napisalem w innym temacie porównałem ze zdjęciami oryginałow i wypada rewelacyjnie.POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Horst – z całym szacunkiem, ale nie należy nikogo obrażać, tylko dlatego, że oferuje produkty gorszej jakości niż byśmy oczekiwali (na marginesie ten artykuł był w „Przekroju” 06-10-2005 „Producenci IV Rzeszy”).Ja osobiście mam nadzieję, że Yanik, przy tak dużej konkurencji na rynku replik, postara się jednak zdecydowanie podnieść jakość swoich wyrobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Yanik jest partaczem i nic tego nie zmieni.To fakt, każdy kiedyś zaczyna i ma prawo do błędów. Ale on chyba cały czas zaczyna?Jego radosna twórczość ma charakterystyczny i rozpoznawalny, paskudny krój.Nie mógłby kupić munduru sturma, spruć go i na nim nauczyć się kroju niemieckiego munduru? No cóż – widocznie zatrudnienie krawca LWP to był dobry wybór...Niektórzy ludzie dla zabawy przesyłają znajomym (na mail, gg) różnego rodzaju dowcipy i inne śmieszne rzeczy. Ja, zanosząc się śmiechem przesyłam ze łzami w oczach linki do aukcji yanika :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Horst, wszyscy juz zauwazyli jakim jsetes specjalista!USZYJ LEPIEJ, I ZOBACZYMY Z CZEGO LUDZIE BEDA SIE SMMIAC DO LEZ!poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.