Skocz do zawartości

Mundur

Rekomendowane odpowiedzi

Nie warto, prześledź inne wątki o M36 (aktualne na tej stronie forum) Tylko Sturm opcjonalnie Hero - Po co zaoszczędzać marne (jak już sie 400 zł uzbiera to 50 to juz niewiele) 45 zł na znacznie gorszej kurtce?

Yanik ma kiepskie guziki, podszewke, gorszy od Sturma materiał i krój.

Ja odebrałem kurtkę Sturma od maćka plus dwa komplety obszyc bevo i haft,pagony z nr batalionu plusV" za 450 zł i szczerze polecam tak jak napisalem w innym temacie porównałem ze zdjęciami oryginałow i wypada rewelacyjnie.
POLECAM

Horst – z całym szacunkiem, ale nie należy nikogo obrażać, tylko dlatego, że oferuje produkty gorszej jakości niż byśmy oczekiwali (na marginesie ten artykuł był w „Przekroju” 06-10-2005 „Producenci IV Rzeszy”).
Ja osobiście mam nadzieję, że Yanik, przy tak dużej konkurencji na rynku replik, postara się jednak zdecydowanie podnieść jakość swoich wyrobów.

Yanik jest partaczem i nic tego nie zmieni.
To fakt, każdy kiedyś zaczyna i ma prawo do błędów. Ale on chyba cały czas zaczyna?
Jego radosna twórczość ma charakterystyczny i rozpoznawalny, paskudny krój.

Nie mógłby kupić munduru sturma, spruć go i na nim nauczyć się kroju niemieckiego munduru? No cóż – widocznie zatrudnienie krawca LWP to był dobry wybór...

Niektórzy ludzie dla zabawy przesyłają znajomym (na mail, gg) różnego rodzaju dowcipy i inne śmieszne rzeczy. Ja, zanosząc się śmiechem przesyłam ze łzami w oczach linki do aukcji yanika :o)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie