mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Czy ktoś z szanownych kolegów kolekcjonuje samoloty II wojny Swiatowej firmy Deagostini, jeśli tak to co o nich sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 nie bylo juz podobnego tematu na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Było, ale o czołgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=381478#382226na czolgi mi to nie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Przepraszam nie zwróciłem uwagi na ten wątek, ale co do jakości tych modeli niemam najmniejszych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 to chyba nie widziales naprawde dobrze zrobionego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Nie chcę wdawać się z tobą w konflikt woytas, ale jedyny jaki miałem przy nich wypadek to złamany karabin Spitfiera (perzeze mnie). W skrócie trzeba z nimi ostrożnie, a wszystko będzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 E no ja sie nie dam w zaden konflikt wciagnac...Wez jeden ze swoich modeli i idz na wystawe modelarska i poprostu porownaj. Ciezko oceniac cos jesli nie widzialo sie czegos zrobionego lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.