mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Czy ktoś z szanownych kolegów kolekcjonuje samoloty II wojny Swiatowej firmy Deagostini, jeśli tak to co o nich sądzicie ?
żeton Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=381478#382226na czolgi mi to nie wyglada.
mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Przepraszam nie zwróciłem uwagi na ten wątek, ale co do jakości tych modeli niemam najmniejszych zastrzeżeń.
woytas Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 to chyba nie widziales naprawde dobrze zrobionego modelu
mikipad Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Nie chcę wdawać się z tobą w konflikt woytas, ale jedyny jaki miałem przy nich wypadek to złamany karabin Spitfiera (perzeze mnie). W skrócie trzeba z nimi ostrożnie, a wszystko będzie cacy.
woytas Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 E no ja sie nie dam w zaden konflikt wciagnac...Wez jeden ze swoich modeli i idz na wystawe modelarska i poprostu porownaj. Ciezko oceniac cos jesli nie widzialo sie czegos zrobionego lepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.