andi39 Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 witam , czy ktos mi doradzi jak moge zakonserwowac skore ktora lezala na strychu i zwie sie teraz jak papier.? dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Lanolina.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Ale tu trzeba wzmocnić a nie zmiękczyć skórę, wypaćkanie jej tłuszczem raczej nie pomoże...Może dogarbowanie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi39 Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 no nie wiem, co z tym fantem zrobic, peka przy najdelikatniejszym dotyku,jest wysuszona chyba za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 A co to za skóra? W sumie natłuszczenie powinno pomóc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taz Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 a moze masz jakies zdjecia?peka od dotyku czy od wyginania?pozdrawiamTaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi39 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 tylko nie wiem czy cos zobaczysz na tym zdieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi39 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 a peka od wyginania, przy probie zgiecia jej peka natychmiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Ja bym ją natłuścił.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi39 Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 ale czym ja najlepiej natluscic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Napisze jeszcze raz LANOLINĄ!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taz Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Niestety nie zdemontujesz jej wiec pozostaje ci tylko natluszczenie jak pisze Cyrograf, ewentalnie lekkie oczyszczenie jesli zachodzi potrzeba.Ja bym sie jednak pokusil o wykonanie natlustki, przepis jest gdzies nizej na forum, jak nie znajdziesz to ci napisze.Dobrze by bylo ja odkazic np. Sterinolem przed natlustka.PozdrawiamTaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi39 Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 oki. wielkie dzieki wszystkim, sprobuje to natluscic z lanolina, pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.