Gość Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Niewiem czy ci co kopia w bunkrach na gorce pod Dombrowka pochwalili sie (pozdrawiam ich),ale odwalili kawal dobrej roboty oczyscili jeden z nich(niestety ktos zwlekl ponownie jakies galezie)prawie w calosci w srodku i wejscie.Pozostal jeden kawalek ktory jest nadal zasypany (ciekawe co tam jest).Chlopaki sie zaparli ,ale jednak czeka ich jeszcze kawal roboty poniewaz drugi w srodku jest do polowy zasypany(liczacod podlogi).Ciekawi mnie czy starosta Otwocka zainteresuje sie tym i chociaz da chlopakom jakis cieply posilek lub jakies napoje w konicu mozliwosc zwiedzania bunkrow uatrakcyjni powiat i szlaki turystyczne jednak znajac realia w naszy panistwie powie ze sam je odkopal ze stara(moze sie myle mam nadzieje ).Chlopaki i ewenyualnie dziewczyny pozdrawiam was i powiedzcie kiedy kopiecie a moze uda mi sie przytachac szpadelek i wam pomoc.Ps.pozwolilem sobie napisac ten tekst , chodz ich nie znam ale doceniam poswiecenie poniewaz te obiekty sa od dawna dewastowane i nikt nie ma pomyslu jak je ochronic przed glupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Sorki pomylilem strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Chyba na Dąbrówce...Zdaje się, że czasem tu zaglądają, więc może który się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.