Skocz do zawartości

Bunkry na Dombrowce

Gość famo

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem czy ci co kopia w bunkrach na gorce pod Dombrowka pochwalili sie (pozdrawiam ich),ale odwalili kawal dobrej roboty oczyscili jeden z nich(niestety ktos zwlekl ponownie jakies galezie)prawie w calosci w srodku i wejscie.Pozostal jeden kawalek ktory jest nadal zasypany (ciekawe co tam jest).Chlopaki sie zaparli ,ale jednak czeka ich jeszcze kawal roboty poniewaz drugi w srodku jest do polowy zasypany(liczacod podlogi).Ciekawi mnie czy starosta Otwocka zainteresuje sie tym i chociaz da chlopakom jakis cieply posilek lub jakies napoje w konicu mozliwosc zwiedzania bunkrow uatrakcyjni powiat i szlaki turystyczne jednak znajac realia w naszy panistwie powie ze sam je odkopal ze stara(moze sie myle mam nadzieje ).Chlopaki i ewenyualnie dziewczyny pozdrawiam was i powiedzcie kiedy kopiecie a moze uda mi sie przytachac szpadelek i wam pomoc.Ps.pozwolilem sobie napisac ten tekst , chodz ich nie znam ale doceniam poswiecenie poniewaz te obiekty sa od dawna dewastowane i nikt nie ma pomyslu jak je ochronic przed glupota.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie