Skocz do zawartości

Słuchawki do Smętka...jakie?

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Szukalem na forum ale dokladnie nie znalazlem tego co szukalem, a mianowicie jakie polecacie sluchawki do HS-3? mam zamiar sobie je kupic:]zeby nie byly drogie a dobre:)
Za odpowiedzi z gory dziekuje:)
pzdr.
Dawid
Napisano
TeZ przerabiam ten temat i wydaje mi się że garety za 120 pln będą OK , mają kręcony kabel , regulację głośności na każde ucho. Są też inne, ale cena ich jest wyższa . Pozdrawiam Jacek
Napisano
Ja chodziłem na zwykłych za 12 zł . Potem nawet zdemontowałem jeden z głośników żeby słyszeć co się dzieje obok mnie (przydatne we wrogim terenie") Dorobiłem tylko ok 1 m kabla.
Pozdrawiam Darek
Napisano
Witam , na temat słuchawek rozpisywał sie nie będe ,są potrzebne,raczej niezbedne.Więc nie ma sie,co oszukiwac,jestem pewien ,że mając normalny kabel 1,2,jest wiecej niż pewne, że go kiedyś,odetniesz saperką(mnie sie kiedyś udało).odnośnie słuchawek jest sporo Fischer,Garret,Minelab,i pare innych od 120zł do 350.ale te za 120,też będą ok. pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
do smętka to zwykłe+0,5 m kabla (np. jako przejściówka),ja ostatnio używam Sony MDR-101, wcześniej miałem jakieś panasonic-a od najtańszego walkmana,nie ma to aż takiego znaczenia, bo słuchawki i tak najcześciej zakladam na skronie a nie na uszy, ewentualnie jedną na ucho drugą na skroń, do c.s-a kumpel kupuje jakiś określony model tompsona (z pałąkiem wchodzącym za ucho) za 30-40 zł i jest bardzo zadowolony
pozdr.
Napisano
Witam ,propozycje były troszkę wcześniej.Druga sprawa to wykrywacz kosztuje -? 900/ a słuchawki 450?. następna sprawa to najleprzym sposobem na problem z plątającym się kablem/spiralnym czy też nie, jest rezygnacja z słuchawek.pozdrawiam ps .najprostrze rozwiązania sa najl-e.
Napisano
witam , pełne (na całe ucho) sony lub nawet prosty philips , za okoł 75 zeta , z tymi bezprzewodowymi to bym uważał , -przecież nadajnik wymaga stałego źródła zasilania.pozdrawiam.liha
  • 5 weeks later...
Napisano
Kupiłem do smętka słuchawki Panasonic za 32 zł.Średniej wielkości na wierzch ucha.Próba wypadła słabo,dzwięk z powodu gąbki oddalony od ucha, słabo słychać ciche sygnały,słuchawki ślizgają się po uszach.Lepiej kupić większe aby całe ucho wlazło do słuchawki.
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam!

Hmmm... miałem wiele różnych typów słuchawek.

Powiem jedno: regulacja głośności, mocny jack i dobrej jakości kabel telefoniczny (sprężynka) muszą być!

Używanie jakichś wynalazków typu pchełki czy słuchawki do discmana to lekkie nieporozumienie. Cienkie kable, niska wytrzymałość... Szkoda nerwów!

Polecam albo stare słuchawki (duże, metalowy pałąk, grube kable etc.).- na allegro używki po ok.25zł-40zł lub jak pisze arkadio np. Garretty.

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Zapomniałem...

Przejściówka? Lubi się gubić, psuć... Po co szargać sobie nerwy?

Poszukiwania to poszukiwania, a nie pokazywanie się w lesie ze złoconymi jackami... Powinno być jak w ruskim czołgu- prosto i skutecznie! Jak najmniej bajerów i gadżetów. :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie