suchy ss Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Witam. Szukalem na forum ale dokladnie nie znalazlem tego co szukalem, a mianowicie jakie polecacie sluchawki do HS-3? mam zamiar sobie je kupic:]zeby nie byly drogie a dobre:)Za odpowiedzi z gory dziekuje:)pzdr.Dawid
ARKADIO.IE Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Witam ,nie chce Cie martwić ,ale jakies 120-150zł za dość dobre musisz wydać,aby spełnialy swoja role. pozdrawiam
suchy ss Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 no ok, ale moze jakies parametry, nazwe:P bo na sluchawkach do piszczalek sie wogole nie znam:(
jacek825 Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 TeZ przerabiam ten temat i wydaje mi się że garety za 120 pln będą OK , mają kręcony kabel , regulację głośności na każde ucho. Są też inne, ale cena ich jest wyższa . Pozdrawiam Jacek
ktosiek Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Ja chodziłem na zwykłych za 12 zł . Potem nawet zdemontowałem jeden z głośników żeby słyszeć co się dzieje obok mnie (przydatne we wrogim terenie") Dorobiłem tylko ok 1 m kabla.Pozdrawiam Darek
suchy ss Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 i jak sie zwykle spisywaly? w necie znalazlem wlasnie garety, wyboru duzego nie mam:( a zas nie bede dawal 300-400zl na sluchawki;P
ARKADIO.IE Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Witam , na temat słuchawek rozpisywał sie nie będe ,są potrzebne,raczej niezbedne.Więc nie ma sie,co oszukiwac,jestem pewien ,że mając normalny kabel 1,2,jest wiecej niż pewne, że go kiedyś,odetniesz saperką(mnie sie kiedyś udało).odnośnie słuchawek jest sporo Fischer,Garret,Minelab,i pare innych od 120zł do 350.ale te za 120,też będą ok. pozdrawiam
suchy ss Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 Dzieki:] juz wszystko w necie znalazlem:)
ARKADIO.IE Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 witam ,no to powodzenia.Trzymam kciuki :) pozdrawiam
razdwatrzy5 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 do smętka to zwykłe+0,5 m kabla (np. jako przejściówka),ja ostatnio używam Sony MDR-101, wcześniej miałem jakieś panasonic-a od najtańszego walkmana,nie ma to aż takiego znaczenia, bo słuchawki i tak najcześciej zakladam na skronie a nie na uszy, ewentualnie jedną na ucho drugą na skroń, do c.s-a kumpel kupuje jakiś określony model tompsona (z pałąkiem wchodzącym za ucho) za 30-40 zł i jest bardzo zadowolonypozdr.
rubin Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 a co powiecie na bezprzewodowe? czy nie wystąpi zakłócenie do wykrywki?ktoś już próbował?
razdwatrzy5 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 pomysł niezly, trzeba by sprawdzić, bo by sie kabel w krzakach nie plątał:)pozdr.
ARKADIO.IE Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Witam ,propozycje były troszkę wcześniej.Druga sprawa to wykrywacz kosztuje -? 900/ a słuchawki 450?. następna sprawa to najleprzym sposobem na problem z plątającym się kablem/spiralnym czy też nie, jest rezygnacja z słuchawek.pozdrawiam ps .najprostrze rozwiązania sa najl-e.
ARKADIO.IE Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Witam zapomniałem napisać ,że słuchawki bezprzewodowe nie mogą się zaplatać,bo nie mają w co :) pozdrawiam
hektor111 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 witammoim zdaniem nie ma co oszczędzać na słuchawkachsprzęt można zawsze zmienić a dobre solidne słuchawki zostają to zakup na latapozdro
liha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 witam , pełne (na całe ucho) sony lub nawet prosty philips , za okoł 75 zeta , z tymi bezprzewodowymi to bym uważał , -przecież nadajnik wymaga stałego źródła zasilania.pozdrawiam.liha
Begin Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Kupiłem do smętka słuchawki Panasonic za 32 zł.Średniej wielkości na wierzch ucha.Próba wypadła słabo,dzwięk z powodu gąbki oddalony od ucha, słabo słychać ciche sygnały,słuchawki ślizgają się po uszach.Lepiej kupić większe aby całe ucho wlazło do słuchawki.
marcinek94 Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 ja śmigam na słuchawkach od kompa+przejściówka i jest super. maja reg głośności na kablu i prawie 2m kabla. Polecam
Łukasz Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Witam!Hmmm... miałem wiele różnych typów słuchawek. Powiem jedno: regulacja głośności, mocny jack i dobrej jakości kabel telefoniczny (sprężynka) muszą być!Używanie jakichś wynalazków typu pchełki czy słuchawki do discmana to lekkie nieporozumienie. Cienkie kable, niska wytrzymałość... Szkoda nerwów! Polecam albo stare słuchawki (duże, metalowy pałąk, grube kable etc.).- na allegro używki po ok.25zł-40zł lub jak pisze arkadio np. Garretty.Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Zapomniałem...Przejściówka? Lubi się gubić, psuć... Po co szargać sobie nerwy?Poszukiwania to poszukiwania, a nie pokazywanie się w lesie ze złoconymi jackami... Powinno być jak w ruskim czołgu- prosto i skutecznie! Jak najmniej bajerów i gadżetów. :-)
ARKADIO.IE Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Witam ,wygodny pałąk,reg/głośności/mono/stereło:) i kabelek jest jak powinien:)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.