jacek825 Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Napisano 2 Styczeń 2007 Czy warto zainwestować w słuchawki np: kosa lub gareta ok 300 zł ,czy nie ma to większego znaczenia . Teraz chodzę na filipsah za 50 zł . Czy różnica w cenie ma przełożenie na wyniki poszukiwań . Jacek
ARKADIO.IE Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Witam ,podstawowa różnica jaka jest (chyba) miedzy słuchawkami Philips, a np Koss,jest taka ,że przy twoich kabel jest 1,5m prosty? a w tych drugich jest spiralny ,nie plącze się. Nastepna sprawa Philips dośc sporo przepuszcza np-(w lesie przy dużym wietrze),sa na domowe potrzeby,natomiast np-Koss zakrywaja cale ucho.Jeśli jestem w błedzie prosze o sprostowanie.pozdrawiam ps.czy to przenosi się na fanty? nie mam pojecia,ale napewno nie utrudnia,są osoby chodzące bez słuchawek,ale kto, co lubi.Ja zawsze chodzę w słuchawkach(z wykrywką oczywiście) :) pozdrawiam
VanWorden Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Witam!Krótka odpowiedź - tak, ma znaczenie. Arkadio już opisał tę sprawę dodam tylko, że Mrand opisywał też metodę przerobienia słuchawek standardowych" i warto poszperać w archiwum. Oczywiście kabel spiralny i elastyczny to jeden z najważniejszych elementów.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.