kossacki Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Napisano 1 Styczeń 2007 Szanowni PaństwoWśród moich rodzinnych zdjęć znajdowało się także to zdjęcie, na odwrocie napis ,,Józefa Litwinowa żona wożnego utajniono tożsamość osoby''. Na przodzie wytłaczana wodna pieczątka Dyrekcji Ceł Głównych we Lwowie. Komu utajniano tożsamość w II RP i z jakiego powodu?? Nie moge nigdzie znależć czegość na ten temat, będe wdzięczny za każdą sugestie:)
Benny Hill Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 Jestes pewien, ze utajniono? A moze ustalono, potwierdzono?
kossacki Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Napisano 1 Styczeń 2007 Na pełnowartościowym skanie lepiej widać, niestety nieda się załączyć pliku o takich rozmiarach napoczątku jest napewno utaj... potem jest rozmycie. Należałoby wykonać jakieś profesjonalne badanie bo kto wie, może to ja mam coś z oczami:) chociaż młody jestem i okularów nie nosze;) tyle, że takie badanie pewnie nie jest tanie, jeżeli ktoś będzie zainteresowany chętni wyśle na email pełny skan:) Dziękuje za ciekawe opinie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.