Skocz do zawartości

Refren nadzieji.... (hehehe :)

tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !
koledzy ostatnio usłyszałem jedną piosenkę reni jusis ( powiem już na wstępie że nie lubie tej piosenkarki) aczkolwiek refren z jednej piosenek idealnie pasuje do nas Poszukiwaczy.
Refren jest z piosenki Kiedys cię znajde"
MOże się odnosić do wszystkich znalezisk o których marzymy , ale jeszce ich nie znaleźlismy (mauserów , bagnetów, czołgów, klamer itp itd)
Kiedyś Cię znajdę...znajdę Cię
W końcu znajdę
Jestem coraz bliżej wiem..."
hehehe jak tego słuchałem to od razu skojarzyło mi się jeszcze nie wykopanymi fantami hehehehe
pozdr
tomekk

No jak by się tak zastanowić to ta Reni Jusis może ma podobną pasję jak my,ostatnio śpiewa jak magnes ,jak magnes wciąż przyciągasz mnie".O naszych skarbach też by tak można powiedzieć,a może ona też szuka. :)

• 2 weeks later...
Ogladajac program w tel.regionalnej 8 lat temu(tvp lublin)wpadl mi do ucha taki to oto ref. piosenkiostry sygnal znak z tamtej strony,zes nie wszystek umarl,ze czekasz na-prawnuka co przyjdzie z daleka z daleka z daleka..." Czy zna z Was ktos moze slowa tej piosenki???

W TVP 3 oglądałem i to w zeszłym roku(chyba z okazji 1 listopada) reportaż o odnalezieniu jakiegoś sztandaru w okolicach Zielonej bodajże(lubelskie),nie pamietam dokładnie i własnie też puścili ten kawałek. Słów niestety nie znam...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie