tomekk Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 o to moje dzisiejsze fanty, i mój pierwszy post w tym dziale pozdrtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Kozacka saperka życzę wiecej takich trafien w Nowym Roku!Pozdrawiam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D-75 Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 WitamNiestety nie mam fotek, ale moje dzisiejsze trafienia z I wojny, Rosja:-2 manierki, alu i szklana-kociołek i menażka [stal]-2 olejarki-3 kubki-klamra gwardyjska-2 buteleczki po sznapsach [?]-2 ładownice-pas i szelki [?]-mapniki trochę drobnego koloru, a i jeszcze niemieckie ładownice w idealnym stanie [jak na wykopek]Zyczę wszystkim lepszych fantów w nadchodzącym 2007 rokuPozdrawiam. M.D-75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 niestety dziś już mniej, ale kto wie może w nowym roku będzie lepiej :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 napewno panowie będzie lepiej a i pogoda nam sprzyja -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.