Skocz do zawartości

W 3 P

Gość NIKODEM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy może ktoś udzielić mi informacji na temat wykrywacza W 3 P i czy kwota 500zł jest odpowiednia i jakie są jego parametry? z góry dzięki za info
Napisano
Witam
W3p to wykrywacz saperski lapie wystarczajaco zeby wykopać mine (czyli płytko). A ta cena to chyba z kosmosu chyba ze wbudowaną lokówke do paznokci.Ceny tego sprzetu wachają sie 150 do 250 a w twoim przypadku do 500zl
Tu masz na aukcji W3p
www.allegro.pl/show_item.php?item=16858292
Raczej polecal bym Ci ten wykrywacz ma lepsze osiagi niz w3p :))
www.allegro.pl/show_item.php?item=16898448
Pozdro miq
Napisano
Szukałem kiedyś taki sprzętem - reaguje tylko na duże przedmioty, ma niewygodny pałąk", praktycznie zero ergonomi, wielkie gumowe słuchawy ściskają głowę i pocisz się pd nimi, a na dodatek cały czas słyszysz przenikliwy pisk, a jak wykrywacz trafia na metal zmienia sie tylko jego modulacja, po godzinie pęka łeb, trzeba jechać na wykopki z paczką Panadolu:-) Ogólnie polecam W-3-P tylko w przypadku braku czegokolwiek innego. Co nie znaczy, że nic nim nie znalazłem, ale same przedmioty o dużej powierzchni.
Pozdrawiam!
Napisano
W demobilu te wykrywacze kosztuja 25 zł więc 150 to też cena z kosmosu
Napisano
wielkie dzięki za informację na szczęście już po sprawie pozdrawiam
Napisano
Witam,
Ja w sprawie tego wykrywacza :). Otóż niedawno szukałem nim w Jantarze. To nie prawda, że można znaleźć nim tylko przedmioty o dużej powierzchni. Ja znalazłem dość dużo nabojów: mauser, mosin i trochę od pepeszy. Znalazłem również granat. Są to fanty o niezbyt dużej powierzchni. Jest takie stare przysłowie chińskie, że każdy przedmiot w ręku odpowiedniego człowieka może stać się śmiertelną bronią. Tak więc nieco parafrazując...nawet W3P można osiągnąć niezłe rezulataty, trzeba tylko chcieć.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Demobil = Agencja Mienia Wojskowego - nie zawsze mają w3p na składnie ale jak są to za grosze dogadaj sie z najbliższą agendą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie