allan1 Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 witam,mam pytanko ,dowiedziałem sie ze moja babka mieszkała przed wojną w willi w wołominie ,jak ustalic adres jak mam tylko imie i nazwiskopozdrownusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Zapytaj rodziców !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 A może jakieś dane zachowały się w tamtejszym spisie parafian czy czymś takim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 znajdź starą ksiażkę telefoniczną - tam bedzie imie, nazwisko adres i zawód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allan1 Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 dzieki,parafia mi odmuwiłabo babka zmarła w gnieznie a zta ksiązka to dobry pomysł ale gdzie szukacpozdrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.