PUMA1 Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Witam wszystkich mam pytanie czy zajdzie się ktoś kto posiada sonde TreasureHound Depth Multiplier do gareta i moze opisać jej działanie czu poprawia zasigi garretta czy naprawde ma duzy zasięg . Chciał bym się dowiedziec wiecej na jej temat czy mozna trafić nią przedmioty zalegajace na duzej głebokości czy jet skuteczna . Moze ktos kto posiada TreasureHound Depth Multiplier pochwali się trafieniami jakie uzyskałdzięki niej.
VanWorden Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Witam!Jasna sprawa, że poprawia zasięg:)Nie chwytasz drobnicy tylko duże przedmioty.. Max 2-3 metry, jak będzie dobry grunt na duuuży fant;)PozdrawiamVW
anRO Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Z tego co wiem to tej przystawki do CX-a nikt nie poleca.Nie zdaje egzaminu.Słychać własne kroki podczas namierzania,trzeba naprawde dużego doświadczenia do opanowanie tego.Dużo lepiej jest z przystawką do GTI 2500.Można tego używać do konkretnych sprecyzowanych miejsc,kiedy wiemy czego szukamy.Wyobraz sobie idziesz na pierwszą lepszą miejscówke,masz sygnał kopiesz cała godzine i na 1,5m masz wiadro,idziesz dalej kopiesz dwie godziny i masz na 2 m miednice.Zycze szczęścia temu kto to wytrzyma.
VanWorden Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Witam!Ja nie przepadałem za tym dodatkiem, ale trzeba przyznać, że czyniło to z CXa dość uniwersalną zabawkę i swoje wykopałem;) Do niedogodności można się przyzwyczaić tylko jak wszystko, trzeba sprzęt cierpliwie poznać i opanować. Tak jak pisze anRO, dobrze jest wiedzieć czego się szuka:)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.