PUMA1 Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Witam mam pytanie czy warto kupić wykrywacz Garrett Master Hunter Cx II . Moze ktoś posiada taki wykrywacz prosił bym o opinie i o podanie stronki www z opisem wykrywacza.
anRO Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Nie miałem,ale dużo o nim czytałem.Nosiłem się z zamiarem jego kupna.Użytkownicy polecają go na militaria,zwłaszcza z cewką 12,5 cala.Myśle że jest dobrą alternatywą do troche już przestarzałego Hs-a.Przystawki ramowej raczej nikt nie poleca.Obecna cena promocyjna jest kusząca.
VanWorden Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Witam!No to ja pójdę pod prąd i polecę go tylko ze względu na ramę:)) Sam sprzęt jest nieergonomiczny i męczący. Jakość wykonania nie najlepsza jednak z dużą cewką i ramą potrafi być skuteczny na większe cele.PozdrawiamVW
PUMA1 Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Napisano 11 Styczeń 2007 Mozna zastosować akumulatoki wtedy nie trzeba zmieniać cały czas bateri.Mozna je wtedy samemu ładować .
PUMA1 Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Napisano 13 Styczeń 2007 Witam mam pytanie na jakich nastawach najlepiej chodzic na monetki a na jakich nastawach na militarke pozdrawiam.Garrett Master Hunter Cx II.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.