VanWorden Napisano 2 Styczeń 2007 Napisano 2 Styczeń 2007 Witam!Arkadio - ja się absolutnie nie gniewam:) Z całym szacunkiem, ale tu nie chodzi o żadną promocję bo ja nie mam nic wspólnego z Minelam a raczej często krytykowałem tę markę.. X70 jest jednak dobrym i skutecznym wykrywaczem i warto o tym pisać. Zresztą nigdy nie piszę czegoś w co nie wierzę;) Co do tego jakie kto ma fanty, to też nie jest argument, bo sa ludzie, którzy nie lada fanty ciągną Smętkiem. Tak jak napisałeś, ważny jest człowiek i miejscówka.PozdrawiamVW
pulkownikt Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Czy ktoś w Was mogłby powiedzieć coś więcej na temat Coin Strike'a firmy Fisher. Zaciekawił mnie ten sprzęt.Pozdrawiam
VanWorden Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Witam!Porządny i solidny Fisher na monetki:) Trzeba go poznać oczywiście, ale potrafi się nam ładnie odwdzięczyć.. Jak dla mnie jest jednak zdecydowanie za drogi i zbyt skomputeryzowany" jak na swoje możliwości;)Lubi też żelazo, jak większośc Fisherków.Tu masz nieco po angielsku:http://home.insightbb.com/~johnhetti/coinstrike/index.htmPozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.