suchygd Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 WITAJCIE WSZYSCY...ZAFASCYNOWALEM SIE TYMI WSZYSTKIMI POSZUKIWANIAMI...I TEZ CHCIALBYM SPROBOWAC.JESTEM Z GDANSKA MAM SAMOCHOD DOSTAWCZY I CHECI...ALE WOLNY CZAS TYLKO W NIEDZIELE...JESLI KTOS CHCIALBY MNIE ZABRAC...I TROCHE POKAZAC JAK TO SIE WSZYSTKO ZACZYNA...KURCZE NAWET WYKRYWACZA NIE MAM.Z GORY DZIEKUJE...I SIE POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Witamy kolege suchygd na naszym wspanialym forum- takie male uwagi na dzien dobry: proponuje by kolega zapoznal sie z regulaminem to raz a dwa to prosze wylaczyc capslocka podczas pisaniaZycze udanych lowow ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchygd Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 dziekuje za cenne uwagi...i prosze o wiecejdla mnie jako amatora wszystkie sa mile widzianejeszcze raz dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Poprostu czytaj nasze forum- sledz watki i szybko zalapiesz o co chodzi.Polecam dzial poznajmy sie" tam znajdziesz osoby ze swojego regionu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 przede wszystkim śledzić forum od najstarszych wątków.z Forum o wykopkach dowiesz sie wszytkiego, jak zachować bezpieczeństwo zeby dlugo cieszyć się pasją. Co jest cenne w ziemi a co nie. A doswiadczenie zdobedziesz albo z jakimis kolegami z regionu albo sam po jakims czasie poszukiwan (jesli juz kupisz wykrywacz) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchygd Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 jeszcze raz dziekuje panowie za uwagi...zaczynam szukac wykrywacz...i biore sie do lektury.pozdrawiamjesli macie jakies wskazowki odnosnie wykrywaczy to chetnie poczytam...jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Podforum sprzet poszukiwawczy- ale najpierw poprzegladaj je a potem dopiero pytaj o wykrywacz- takie podstawowe pytania byly walkowane setki razy- na dole strony masz wyszukiwarke- znacznie ulatwia znalezienie czegos konkretnego- zreszta mozesz wyslac maila do danej osoby- klinij na jego link i wiekszosc osob ma podanego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.