Dakor Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 Dzisiaj wyszedłem na 2-godzinny spacerak z pieskiem po lesie i tak przy okazji wykopałem: pojemnik po masce , łyżkę i widelec, kilka feningów i coś czego przed odczyszczeniem nazwać nie potrafie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 no gratuluje :)teraz bedzie tylkoi lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakor Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 Ale kiedy to ma być lepiej jak w piątek na mostek idę a ty nie chcesz mi nic pomierzyć :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 spoko spoko - jutro jedziemy do was ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.