Menzo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Wyszło przed świetami po krótkiej, 1-no godzinnej wizycie. Prosił bym o pomoc w identyfikacji. teren poszukiwań - pole.++++++ Pozdrawiam +++++++++++++++++
kot05 Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Srebro.. grube" - bardziej wyglada mi to na cynk :DCzesc jakiejs ozdoby...pozdrawiam
Menzo Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 No raczej.. byłem z tym u kumpla jubilera.. To srebro z jakąś domieszką czegoś".Dodatkowo włożył to w jakis odzczynnik. Zauwazy Pan ze nie jest wyczyszczone. Nie zrobiłem fotografi po wyczyszczeniu. Juz jest sprzedane
Menzo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Wyszło przed świetami po krótkiej, 1-no godzinnej wizycie. Prosił bym o pomoc w identyfikacji. teren poszukiwań - pole.++++++ Pozdrawiam +++++++++++++++++
SirPolo Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 ja bym prosił jednak o jakieś zdjęcia, albo szczegółowe informacje;)pozdrawiam
Menzo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Po elektrolizie. Prawdopodobnie noga od wanny. Ale nie jestem na 100 % pewien. Jesli tak to prosiłbym o jakies foto takiej wanny.
Menzo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 Ciezar własciwy wskazuje na chrom ale.. moze sie myle.. meteoryt to raczej tez nie jestDziwna struktura budowy
Pytanie
Menzo
teren poszukiwań - pole.
++++++ Pozdrawiam +++++++++++++++++
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.