Witam Znalazlem juz bardzo wiele lusek wystrzelonych z MG, ale ta mnie troche zastanowila, gdyz nie trafilo mi sie jeszcze, by luska opuszczajaca komore zamkowa MG byla az tak zmasakrowana (pekniecia szyjki i mocne wybicie na dupce"...). W zwiazku z tym pytanie: czy ten konkretny egzemplarz MG byl juz wyjatkowo zuzyty czy takie zniszczenie luski jest spowodowane innymi czynnikami? Teren nie wskazywal na to, by uszkodzenie luski bylo spowodowane innymi czynnikami zewnetrznymi...
Pytanie
tosh
Witam
Znalazlem juz bardzo wiele lusek wystrzelonych z MG, ale ta mnie troche zastanowila, gdyz nie trafilo mi sie jeszcze, by luska opuszczajaca komore zamkowa MG byla az tak zmasakrowana (pekniecia szyjki i mocne wybicie na dupce"...). W zwiazku z tym pytanie: czy ten konkretny egzemplarz MG byl juz wyjatkowo zuzyty czy takie zniszczenie luski jest spowodowane innymi czynnikami? Teren nie wskazywal na to, by uszkodzenie luski bylo spowodowane innymi czynnikami zewnetrznymi...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.