rycerz7 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Jak w temacieoczywiście tematyka militarna:)Ja książka Polski mundur wojskowy"Pozdrawiam!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Rogatywka sukienna wz. 43 od Lanciera:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz. Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Ja też książki KTO SIEJE WIATR" TANKISTA" GENERAŁ SS" POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Ksiazka. Stalingrad : Anatomia Bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Czy, jako że odtwarzam RKKA, to zegarek pasuje Wam do tematu? ;)P.S. Na Dieda Moroza dostałem naręczny, teraz budzik - aż sę boję imienin... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbatekb Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Książki:FORTYFIKACJE"Wołoszański Ostatni Bastion SS"Polska Niezwykła Kresy"Jestem bardzo zadowolony z każdej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek_-_ Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Najnowsze wydanie książki Orzeł biały, czerwona gwiazda" N. Daviesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 a nie mikołaj olał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 A to moja hoinka -->Niestety pod nią nic militarnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 wczoraj dostalem jeszcze : Kampania polska 1939 roku " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.