Rybciak Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Witam,czy może ktoś się spotkał z czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Widok z góry.Czy to może być rodzaj płacidła ???Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 podaj wymiary i materiał czy to ołów? płacidła wystepowały pod postacia oławianych stożków.wesołych swiąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Też coś takiego znalazłem, tylko troche dluższe i cieńsze, ale ksztlat identyczny. Czy wie ktos co to dokladnie jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 A czy o tym może mi ktoś coś powiedzieć? Znalezione na polu na którym trafiało mi się sporo oratynek" i monet S.A.Poniatowskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Materiał : ołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 W podstawie stożka otwór idący przez całą długość do wierzchołka.Proszę o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 pion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 23 Luty 2016 Share Napisano 23 Luty 2016 http://poszukiwania.pl/olowiane-ciezarki-czy-placidla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.