kubulek Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 Znalazłem ekstra filmik z wrakiem fw 190.Jestem ciekaw gdzie się teraz znajduje? Podobo w Angli.Czy ktoś wie coś więchttp://www.youtube.com/watch?v=lmKFqFDRfrQ&mode=related&search=ej?
MTC Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Witam , samolot ten został sfilmowany w 1990 roku w okolicach byłego Leningradu. Co się z nim dalej stało , tego nie wiem.Wesołych świąt MTC
DTH Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 W Rosji to on byl i byly to jego ostatnie chwile, kiedy krecono ten film. Krotko pozniej wyjechal do Anglii, a naprawde niewiele brakowalo by znalazl sie w Polsce. Po prostu Angol znalazl silniejsze plecy (czytaj: mial wiecej kasy na oplacenie oficera owczenego KGB), niz bracia K. A szkoda.
adi72 Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Witam. Historię tego Focke-Wulfa opisuje p.R Wójcik w książce Potwory wychodzą z ukrycia".Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.