Skocz do zawartości

kolejny tygrys....

maxikasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pytanie do sprzedającego tigra,czy za jedną setną ceny mógłbym GO sfotografować(marzenie mego zycia , zobaczyc JEGO na żywo)
pozdrowienia dla Marka Jaszczołta,autentycznego autorytetu
w tygrysich sprawach i nie tylko oraz wszystkich innych odkrywców
  • 1 month later...
Napisano
Dam sobie obciąć, że gdzieś stoją ,w starychzasypanych sztolniach w okolicach J.Góry
Napisano
Aha. koniec wojny Niemcy wyciągają wszystko co strzela i jeździ. A nowe czołgi zakopują sobie w sztolniach. vide- baśń o śpiących rycerzach na Giewoncie.
Napisano
Też mam pewną info o czolgu, najprawdopodobniej tygrysie w torfowisku. Muszę to sprawdzić. A jak czas pokaże moze by sie wyciągnęło ; )
Napisano
Może i wyciągali wszystko co jeździ max...ale jedno jest pewne kilka pracowało jako ciągniki na stokach powyzej jednostki wojskowej CSR?! Wiem z pewnych źródeł,że nie pojechały na front ani nie zostały pocięte?!poprostu znikneły tam gdzie stały!!!
Osobiście byłem tam z 80letnim panem mówiącym z niemieckim akcentem i faktycznie jesta tam tyle miejsca ,ze można by tam schować cały batalion?!
Nie mam dostępu do delikatnego sprzetu,ale jeśli ktoś ma to zapraszam na priv..makak1@wp.pl
ogólnie mam to w d.... bo według niektórych to przeciez mżonka.Co?Jak?Tygrys?!!!!!!!Gdzie?!
Drodzy koledzy jest tego więcej niz sobie potraficie wyobrazić!!!!!!!1
Przynajmniej tak twierdzą osobiście poznani, przezemnie starsi panowie służący niegdyś w czarnych mundurach?!
A żyjący jeszcze w okolicach J.G
Spieszcie się być może jeszcze żyją obok was!
Sztuką jest ich znaleźć!
pozdrowienia TRUDNY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie