maxikasek Napisano 14 Październik 2003 Autor Napisano 14 Październik 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16829495
janek_toruń Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 wow ale kasa, to chyba tyle w niemczech płacą, napisałem aby mi przysłali fotkę bo nie mogę uwierzyć,zobaczymy,pozdrjanek
piterb1 Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 ???kasa. za tigra od 5 ml $ w góre- jesli w miare kompletny- ale podazy nie ma
Gość Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 pytanie do sprzedającego tigra,czy za jedną setną ceny mógłbym GO sfotografować(marzenie mego zycia , zobaczyc JEGO na żywo)pozdrowienia dla Marka Jaszczołta,autentycznego autorytetuw tygrysich sprawach i nie tylko oraz wszystkich innych odkrywców
maxikasek Napisano 15 Październik 2003 Autor Napisano 15 Październik 2003 pewnie tygrysek nieśmiały jest i nie chce pozować
Mirass Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Ja oddam swojedo z 1/10 ceny, coprawda 1:35 ale zato w bardzo bobrymm stanie
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Dam sobie obciąć, że gdzieś stoją ,w starychzasypanych sztolniach w okolicach J.Góry
maxikasek Napisano 26 Listopad 2003 Autor Napisano 26 Listopad 2003 Aha. koniec wojny Niemcy wyciągają wszystko co strzela i jeździ. A nowe czołgi zakopują sobie w sztolniach. vide- baśń o śpiących rycerzach na Giewoncie.
iglanadon Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 ale okazja, jeszcze z papierami ......... , może to tygrys szablozębny
MTC Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 HEHE jak z papierami to moze ma homologacje :).1 właściciel i nie ity".:)Pozdrawiam
Gość Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Też mam pewną info o czolgu, najprawdopodobniej tygrysie w torfowisku. Muszę to sprawdzić. A jak czas pokaże moze by sie wyciągnęło ; )
Gość Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Może i wyciągali wszystko co jeździ max...ale jedno jest pewne kilka pracowało jako ciągniki na stokach powyzej jednostki wojskowej CSR?! Wiem z pewnych źródeł,że nie pojechały na front ani nie zostały pocięte?!poprostu znikneły tam gdzie stały!!! Osobiście byłem tam z 80letnim panem mówiącym z niemieckim akcentem i faktycznie jesta tam tyle miejsca ,ze można by tam schować cały batalion?! Nie mam dostępu do delikatnego sprzetu,ale jeśli ktoś ma to zapraszam na priv..makak1@wp.pl ogólnie mam to w d.... bo według niektórych to przeciez mżonka.Co?Jak?Tygrys?!!!!!!!Gdzie?! Drodzy koledzy jest tego więcej niz sobie potraficie wyobrazić!!!!!!!1 Przynajmniej tak twierdzą osobiście poznani, przezemnie starsi panowie służący niegdyś w czarnych mundurach?! A żyjący jeszcze w okolicach J.G Spieszcie się być może jeszcze żyją obok was! Sztuką jest ich znaleźć! pozdrowienia TRUDNY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.