sivydym Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Jak ustawić Whites Spectrum XLT Spectrum żeby...się nie gryzł" z Whites 5900 DI PRO SL,czy zmienić temy pierwszemu częstotliwość,kolega mnie prosił abym się spytał na forum,bo nie idzie chodzić jak on podejdzie do mnie na kilka metrów, na płaskim terenie ze 20m.
boratini Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Nie da się , zmiana częstotliwośi nic nie daje, White'sy się poprostu nie lubią, jedyna rada to zdala od siebie. pozdrawiam
sivydym Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Dzięki za pomoc w imieniu kolegi...i swoim.
DarekD Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 ? Dlaczego zmiana częstotliwości nie pomaga ?Darek
boratini Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Proszę się z takim pytaniem zwrócić do producenta. Tak czy owak chodziłem wielokrotnie w towarzystwie innych użytkowników różnych White's-ów i ja miałem problemy i oni mieli problemy i zmiana częstotliwości nic nie dawała.
VanWorden Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Witam!Zmiana jak najbardziej powinna pomóc, ewentualnie kwestia ustawień programowych. XLT ma ich tyle, że można go ustawić tak by nawet w Czernobylu pracował precyzyjnie;)Proponuję pytanie zadać na forum XLT, gdzie są użytkownicy obu sprzętów.PozdrawiamVW
sivydym Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Dałem tam poscik,poczekamy może ktoś wie jak to zmienić.Przypomniałem sobie jeszcze że kolega chce wymienić plexi która jest na wyświetlaczu,odradziłem mu żeby się sam za to nie brał,jego xlt był już kiedyś w serwisie u Proscana.Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.