Horst Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 http://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=35&products_id=1044jest dostępny od pół roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Ale cena jest zabójcza chociaz wykonanie jest świetne.Na łodzi jak sie nie myle w takiej cenie był orginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 No to ja w takim razie nic nie rozumiem.Model, który Horst prezentujesz znam do dawna – kiedyś się nawet do niego przymierzałem, ale cena tak jak innych odrzuciła mnie.Natomiast myślałem, że Mike Kowalski mówi o jakiejś innej tańszej metalowej replice MP-40 AEG, skoro pisał, że kosztuje 290$ z przesyłką (w takiej cenie to można było by się zastanawiać nad tym). Ale skoro to ten sam model i u nas kosztuje ponad 2000 PLN to chyba lekka przesada ze strony importera :(Szkoda, miałem jednak nadzieję, że coś się ruszy w sprawie replik MP-40 u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Hindus spytaj się Forela czy odpowida mu replika zrobiona od podstaw z metalu przez naszego wspólnego kolegę, niech rzuci fotki na stronkę, wykonanie miejscami jest do dopracowania ale za cene kilku stówek chyba warto. Jak ja zdobędę fotki to zamieszczę. jak co to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Ja nie wiem co mam powiedzieć o wyrobie Janka" Kupiłem od niego ta samodziełke jak tylko było to możliwe jak pokazałem paru znawcom tematu to po dobrych kilku minutach kapneli sie że to kopia.Przy oddawaniu suchego strzału ma fajny odrzut jak prawdziwy:)Przeładowanie chodzi,zrobiony z metalu co do drobnych detali -Słodowy by się nie powstydził.Kolba sie rozkłada wogóle wypas wypas jeszcze raz wypas kocham tą jedyną w Polsce zabaweczke bo jak narazie Janek zrobił jedna ale jak będzie chciał ich klepać wiecej mam nadzieje ze bede jego dillerem!!!I nie powiem że ta za 20 baniek jest lepsza....Mam nadzieje że sie nigdzie na reko nie zapije i strace w boju moje maleństwo;)Narazie strasze sasiadki żeby mi kotów pod chata nie karmiły hehehehPs:Fotki wrzuce narazie pozyczyłem Schutze zamiast misia do snu Pozdrowka!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.