Witam. Ostatnio trafiło mi się dość ciekawe miejsce. Nie było za wiele czasu żeby dokładnie obejść teren. Po małym obchodzie trafiły mi się takie oto fanty. Może ktoś powie o nich coś bliżej? Moneta z tego co wiem to Rzymska (chyba srebro)z napisami FAVSTINA AVGVSTA HILARITAS - Nie udało mi się odnaleźć identycznej w necie. Jeśli ktoś wie gdzie szukać, albo ma jakiekolwiek informację - będę wdzięczny. Dodaję także inne zdjęcia kilku przedmiotów które znalazłem w pobliżu. Jak ktoś wie co jest co proszę o info. . . . Cirruc CX
Pytanie
kuba321
Witam. Ostatnio trafiło mi się dość ciekawe miejsce. Nie było za wiele czasu żeby dokładnie obejść teren. Po małym obchodzie
trafiły mi się takie oto fanty. Może ktoś powie o nich coś bliżej? Moneta z tego co wiem to Rzymska (chyba srebro)z napisami FAVSTINA AVGVSTA HILARITAS - Nie udało mi się odnaleźć identycznej w necie. Jeśli ktoś wie gdzie szukać, albo ma jakiekolwiek informację - będę wdzięczny. Dodaję także
inne zdjęcia kilku przedmiotów które znalazłem w pobliżu. Jak ktoś wie co jest co proszę o info.
.
.
.
Cirruc CX
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.