kasiaskalska Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Szanowni Poszukiwacze, szukam jakiejś fajnej imprezy organizowanej w pobliżu fortów, bunkrów, zamków lub sztolni. Fort Srebrna Góra oszalał i bierze 400 zł za imprezkę... Czy ktoś z Was wie coś o spotkaniu zrzeszającym miłośników dziwnych miejsc? Dodam, że jestem z Gliwic, ale mogę dojechać np. na Dolny Śląsk.Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Fort IV, Toruń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaskalska Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Hmmm... a coś więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hydro Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Reduta Solna" Kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 http://ksiaz.pl/akt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Patrz Kasiaskalska ja jestem z Zabrza, to rzut beretem więc jak cos to wpadaj:P Obali się jakiegoś kubusia" na zaborzańskich bunkrach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaskalska Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Dzięki za namiar z Książa, ale ten bal to jakiś straszny wypas. Raczej myślałam o czymś bardziej spartańskim ;o)Dzięki Cronos za zaproszenie :o) Kto wie czy nie skorzystam ;o) Zamek w Rudzie też byłby niezły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.