kasiaskalska Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Szanowni Poszukiwacze, szukam jakiejś fajnej imprezy organizowanej w pobliżu fortów, bunkrów, zamków lub sztolni. Fort Srebrna Góra oszalał i bierze 400 zł za imprezkę... Czy ktoś z Was wie coś o spotkaniu zrzeszającym miłośników dziwnych miejsc? Dodam, że jestem z Gliwic, ale mogę dojechać np. na Dolny Śląsk.Pozdrowienia!
kasiaskalska Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Hmmm... a coś więcej na ten temat?
Cronos Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Patrz Kasiaskalska ja jestem z Zabrza, to rzut beretem więc jak cos to wpadaj:P Obali się jakiegoś kubusia" na zaborzańskich bunkrach:D
kasiaskalska Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 Dzięki za namiar z Książa, ale ten bal to jakiś straszny wypas. Raczej myślałam o czymś bardziej spartańskim ;o)Dzięki Cronos za zaproszenie :o) Kto wie czy nie skorzystam ;o) Zamek w Rudzie też byłby niezły..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.