von Neumarkt Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Kolega znalazł taką oto klamerkę,długość 135mm,szer.85mm,metal-mosiądz,miejscami fragmenty powłoki chyba niklowej.Gdzie stosowano tego typu klamry?
igor02 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 WitamKlamerka najprawdopodobniej od uprzęzy końskiej.Pozdrawiam
von Neumarkt Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Kolega znalazł taką oto klamerkę,długość 135mm,szer.85mm,metal-mosiądz,miejscami fragmenty powłoki chyba niklowej.Gdzie stosowano tego typu klamry?
von Neumarkt Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 I drugi przedmiot,teraz mój,wiem że na forum był podobny,ale nie mogę znależć,wykonany z aluminium.Gdzie był stosowany i do czego służyła plastikowa kopułka widoczna na drugim zdjęciu.
von Neumarkt Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Napisano 17 Grudzień 2006 Widok na kopułkę,dziękuję za pomoc w identyfikacji i serdecznie pozdrawiam v.N .
Pytanie
von Neumarkt
Kolega znalazł taką oto klamerkę,długość 135mm,szer.85mm,metal-mosiądz,miejscami fragmenty powłoki chyba niklowej.Gdzie stosowano tego typu klamry?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.