Hitboy64 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 proponuje założenie grupy poszukiwaczy z okolic Duli. ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 jest troche wypadów na dukle ale widocznie nie śledzisz forów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 Żadko mam dostęp do internetu i to jeszcze ograniczony godzinowo więc chciałem by wypady w okolice Dukli mieć w jednym miejscu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 czesc,jestem z sanoka i jezeli nie stwarza to problemu chetnie sie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Jeśli masz możliwość dojazdu na teren gminy Dukla to zapraszam na dzień dzisiejszy jest nas 2 no i ewentualnie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.