zabi Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam. Posiadam ładownice do mausera pochodzącą w wykopu, wszystkie nici puściły, skróra jest bardzo twarda i tu się rodzi moje pytanie. Jakim sposobem najlepiej zmiękczyć skórę by móc poźniej zszyć tą ładownice i by ina wyglądała jako tako. Prosze o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Poszukaj trochę jest tu pełno rad jak ratowac wykopka.I dobierz taką metodę jaka Ci odpowiada.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Napisz do mnie na priv, to dam Ci supersposób na konserwacje takiej skóry. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 M40 JA TEZ MAM TAKA ŁADOWNICE MOZE NAPISZESZ DO MNIE NA GG. JAK MASZ DOBRY SPOSÓB Z TA RÓZNICA ,ZE JA MAM POLSKA WRZEŚNIOWĄ.POZDRAWIAM.MÓJNR.GG-9111431 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taz Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Na tym forum jest jeden post o konserwacji skory:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=380738PozdrawiamTaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.