Skocz do zawartości

Są chętni z Łodzi???

Jaras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie.Czy jest ktoś chętny z Łodzi aby załozyć jakiś klub miłośników fortyfikacji czy coś w tym stylu???Jest nas przecież w Łodzi spro interesujących się fortyfikacjami.Pomyślcie,wydaje mi się że warto coś takiego załozyć.Wspólne wyjazdy,poszukiwania, itp.Możemy mieć nawet niezłą ekipę.Jak coś to piszcie propozycje.pozdrawiam
Napisano
Witaj
Zapisz sie lepiej do naszej grupy rekonstrukcyjnej Polski Wrzesien 1939 Łódź.
Tu tez jest wesolo i sa spotkania.
Pozdro miq
Napisano
Niestety, o ile wiem w Łodzi nie działa żadna ogranizacja zajmująca się fortyfikacjami jako budownictwem obronnym, a mieszkający w tym mieście autor książki Bastion Polesie" związany jest z Oddziałem Warszawskim TPF.
Druga możliwość to ślaskie Stowarzyszenie Pro Fortalicjum opiekujące się muzeum zorganizowanym w polskim schronie.
Najbliższe spotkanie w sobotę 18X.
Trzecie wyjście założyć nową organizację...
Napisano
Nie interesuje mnie Labirynt 96,nie interesuje mnie Polski Wrzesień,nie interesuje mnie Profortalicjum.Tak się składa,że większość ludzi z tych organizacji znam,a oni mnie.Mnie interesują ludzie z Łodzi którzy interesują się budowlami obronnymi i takowych szukam.Wybacz ale na sląśk nie będę jeździł,A co się tyczy tego że oni mają swój bunkier to ja ci pwoeim nie chwaląć się że też mam i nie jeden :)))))))) i troszkę są większe od tradytorów.Pozdrawiam i czekam na chętnych którzy by chcieli przyłączyć do czegoś takiego !!!!!!!!!!!!!
Napisano
Jaras!
Wybacz, źle odczytałem Twoje słowa o wspólnych wyjazdach i poszukiwaniach zgraną ekipą. Osobiście uważam, że tworzą ją ludzie a nie klub, czy stowarzyszenie. Natomiast uczestnicząc w jakiś spotkaniach można znaleźć osoby o zbliżonych zainteresowaniach, które niekoniecznie będą dojeżdżać np. tramwajem. Lecz pewnie się mylę…
jagmin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie