whitedragon Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Witam. Ostatnio wpadły" mi takie manierki. Czy są to standartowe wzory ??. Posiadają na dnie identyczne oznaczenia chociaż wizualnie się trochę różnią . PZDR WD
snajper-s1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 Wie ktoś w jakich latach były malowane?chyba od 1941 r., i już do współczesności?:)
ponury Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Standartowa radziecka manierka od połowy lat 30 .Malowanie na zielono pojawiło się na początku lat 40.Pzdr.
whitedragon Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Witam. Ostatnio wpadły" mi takie manierki. Czy są to standartowe wzory ??. Posiadają na dnie identyczne oznaczenia chociaż wizualnie się trochę różnią . PZDR WD
Pytanie
whitedragon
Witam. Ostatnio wpadły" mi takie manierki. Czy są to standartowe wzory ??. Posiadają na dnie identyczne oznaczenia chociaż wizualnie się trochę różnią . PZDR WD
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.