cooler33 Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 jestem poczatkujacym żółtodzobem :) kolega mnie zaraził tyn bakcylem i ...mieszkam w bartoszycach.jest tu sporo spalonych domów poniemieckich i miejsc potyczek z czasów wojen napoleonskich.ja jestem numizmatykiem i moim głównym celem poszukiwań sa monetyproszę was jako bardziej doswiadczonych o radę i ewentualne oferty jaki wykrywacz sobie na początek kupić.teraz mam pozyczony - aż wstyd pisać MD-3010 - i nie sprawuje sie on najlepiej :|z góry dziekuje za pomocpozdrawiamp.s.jeżeli post jest ot to prosze mod o przesunięcie go do odp działu
acer Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Zdecydowanie polecam HS-3 albo Rutusa jeżeli ma być niezłe. Nawet jak na używane są to dobre sprzęty.Popatrzeć na serwis Alledrogo - zawsze coś tam jest używanego.
DarekD Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Na monety Sovereign GT jest super. Wiem bo mam:)Będzie łatwiej gdy napiszesz jaka kwotę chcesz przeznaczyć?Darek
Darek419 Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Ile pieniążków możesz przeznaczyć na ten sczytny cel.POZDRO.
DarekD Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Na monety w tej cenie (te które w ręku miałem):- używany ACE 150 albo Rutus Ultra 1Darek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.