Skocz do zawartości

Wesoła Sulejówe Stara Miłosna Ossów

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam jest ktoś kopiący w tych okolicach?dołków i śladów po poszukiwaczach jest sporo więc można by się było ustawić na jakieś wspólne kopanie.
  • Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja jestem z Otwocka ale często kopiemy między Wesołą a Kalińskimi mostami.odezwij się na priv to się ustawimy na wykopki albo jakiś browar to sobie pogadamy.
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Robind i coś tam ciekawego znalazłeś?? Kiedyś byłem w Piszu i co mnie zaciekawiło to mały cmentarzyk przy drodze od Łomży i jakieś fundamenty w lasku niedaleko tego cmentarzyka. Pewnie rogatki graniczne
Napisano
tom323 to nie rogatki tylko pozostałości wsi . w tych okolicach jest sporo tak zwanych wiosek duchów . jeśli cię to interesuje to odezwij się na gg 4983389 . może wypad wte rejony ??
Napisano
Dokładnie masz rację Tom. Posterunek graniczny z Prusami był w okolicach wsi Jeże. Często tamtędy przejeżdżam i tak sobie myślę, żebysmy mogli tam się wybrać. Bardzo ciekawe miejsce. Jest tam cmentarzyk i pozostałości schronów, rampa kolejowa i nasyp. Może coś tam ciekawego być.
Oczywiście okolice bliższe Wawy również mnie interesują.
kdrabik@wp.pl
Napisano
Znam fajną knajpke w starej miłosnej. Cicha wiec mozna spokojnie pogadac. Dolce Vita czy jakos tak, a kiedy to kurcze nie wiem. moze za tydzien w piątek?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie