Frozzer Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 bylem w aptece, maja pojemniki po 400g i kosztuje on 68zl!!!! moze wiecie gdzie mozna kupic taniej i w mniejszych pojemnikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Ja też mam ją z apteki. Trzeba się zaprzyjażnić z panią aptekarką i może dostaniesz mniejsze ilości. Nie wiem czy dostaniesz to gdzieś oprócz aptek. Powodzenia.P.S. Może idz do innej apteki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 hehehe :))))sproboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Lanolina wchodzi w skład past do obuwia. Jest to produkt techniczny a więc wielokrotnie tańszy niż lanolina apteczna. Może więc gdzieś w Polsce ktoś ma sąsiada, a on pracuje w jakiejś wytwórni pasty do butów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Ja mam problem z zakupem. Do jakiej nie pojde apteki to gdy sie pytam o lanoline patrza na mnie jak na idiote bylem juz w 5-6 aptekach w warszawie i nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Nie przejmuj się, w Łodzi jest tak samo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Chyba zaczne chandlować :-)Żartuje, ale jeżeli u mnie w aptekach jest nadal to dam wam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 18 Październik 2003 Share Napisano 18 Październik 2003 Ja musiałem zdobyć receptę i zamówić wykonanie jej w aptece CEFARM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryzik Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Witamjesli jeszcze nie znalazles... to sprobuj w aptece na kopernika (tej przy manhattnanie); ja sie tam ladnie usmiechnalem do pani aptekarki, a ona z wdziecznosci napelnila mi 5 gramowy kubelek.do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.