Frozzer Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 bylem w aptece, maja pojemniki po 400g i kosztuje on 68zl!!!! moze wiecie gdzie mozna kupic taniej i w mniejszych pojemnikach?
muslim Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Ja też mam ją z apteki. Trzeba się zaprzyjażnić z panią aptekarką i może dostaniesz mniejsze ilości. Nie wiem czy dostaniesz to gdzieś oprócz aptek. Powodzenia.P.S. Może idz do innej apteki :-)
Zwierzak Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 Lanolina wchodzi w skład past do obuwia. Jest to produkt techniczny a więc wielokrotnie tańszy niż lanolina apteczna. Może więc gdzieś w Polsce ktoś ma sąsiada, a on pracuje w jakiejś wytwórni pasty do butów :)
michalczewski Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 Ja mam problem z zakupem. Do jakiej nie pojde apteki to gdy sie pytam o lanoline patrza na mnie jak na idiote bylem juz w 5-6 aptekach w warszawie i nic :(
Gość Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Nie przejmuj się, w Łodzi jest tak samo.Pozdrawiam
muslim Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 Chyba zaczne chandlować :-)Żartuje, ale jeżeli u mnie w aptekach jest nadal to dam wam znać.
szaman3 Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Ja musiałem zdobyć receptę i zamówić wykonanie jej w aptece CEFARM
zgryzik Napisano 22 Październik 2003 Napisano 22 Październik 2003 Witamjesli jeszcze nie znalazles... to sprobuj w aptece na kopernika (tej przy manhattnanie); ja sie tam ladnie usmiechnalem do pani aptekarki, a ona z wdziecznosci napelnila mi 5 gramowy kubelek.do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.