Faku Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 ma ktos moze fotki tego pojazdu z nakładkami zimowymi??jak sie je nakłada, lub przy innych transporterach.
zaraz Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Myślę że Twoja jest od tego typu nakładek.Jest to 251 z MWP.
zaraz Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Jakoś mało chętnych do odpowiedzi.Powiem szczerze że też bym takie fotki zobaczył.Kiedyś kopnąłem taką nakładkę, niewiedziałem co to , i po długich dociekaniach, przypuszczam że to do gąsienicy sdkfz.Ma ona wpusty na jaskółcze ogony" które posiada podstawa poduszki gumowej.Przed spadnięciem zabezpieczały ją ,przez otwory, zawleczki.Jest też typ nakładki, mocowany sprężynami. Jak zrobie fotkę to ją wrzuce
Faku Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 ma ktos moze fotki tego pojazdu z nakładkami zimowymi??jak sie je nakłada, lub przy innych transporterach.
paulo Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 kiedyś kopnelismy w miejscu rowalonego sdkfzeta takie o to dziwne cudeńka, moze to są własnie nakładki zimowe.
jaca2003 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Zubiked Twoje to zwykłe nakładki gumowe.Pozdrawiam
Faku Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 ja wygrzebałem takie tylko własnie chciałem sie dowiedziec czy napewno to są do siudemki ijak je sie zakłada? własnie po to chciałem fotki jakiejs siudemki z załozonymi nakładkami.
Pytanie
Faku
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.