bartekl23 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Witam!Proszę o identyfikację tych bucików. Mi zdaje się, że to ułańskie przedwojenne, ale czekam na opinię innych...bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Nie ma żadnych pieczątek w środku? A jak jest podeszwa?Mi to wygląda na powojenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 podkute, brak pieczątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Witam!Proszę o identyfikację tych bucików. Mi zdaje się, że to ułańskie przedwojenne, ale czekam na opinię innych...bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 17 Październik 2003 Autor Share Napisano 17 Październik 2003 Ponawiam pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bartekl23
Witam!
Proszę o identyfikację tych bucików. Mi zdaje się, że to ułańskie przedwojenne, ale czekam na opinię innych...
bartekl23
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.