Riddick Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Zdjęcie nr.1 W następnych postach wrzuce pozostałe zdjęcia. Wydaje mi sie że częśc z nich to talary(napewno jedna). Prosiłbym o wycene tych monet, gdyż nie zajmuje sie numizmatyką i nie są mi one potrzebne, a mogą wzbogacić czyjeś zbiory
Igor Grożny Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć chętnie bym kupił od ciebie te monetki lub wymienił na jakieś fanty. Katalogu nie mam wiec ceny nie znam tych monet. Wszelkie propozycje pisz na e-maila.
pretorian(L) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witam. Pierwsza moneta Zygmund III 1/4 talara z 1623r. Druga 20 kreuzer-ów Wurzburg z 1763r Trzecia 1/3 talara Księstwo Warszawskie 1813 Ostatnia to 1/6 talara Wilhelma III.Ceny wachają sie w zależności od stanu zachowania od 30 do500zeta
Riddick Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziękuje bardzo za odpowiedzIgor Grożny- wysłałem do Pana e-maila ale nie odpowiedział Pan. Jeżeli jest Pan zainteresowany to czekam na kontakt, to mój e-mail byykk@tlen.pl
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.