panzerhrabia Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 witam znalazłem fajne miejsce trafia sie sporo monet na polu kiedyś stał tam browar teraz jest orne pole, wczoraj znalażłem tam kilka monet chodziłem na dyskryminacji ( white's spectrum xlt) i z tego co zauwazyłem na dyskryminacji zawsze sa dużo dużo słabasz osiągi i tearz mam pytanie czy chodzić w takich miejscach bez dyskryminacji i kopac wszytsko co popadnie??? napiszcie jak sie zachowujecie w takeij systuacji? powiem że teren jest srednio zaśmiecony sporo kulek po szrapnelach sie trafia.. czekam na Wasze opinie kiedy chodzić z dyskryminacja a kiedy bez..pozdrawiam
hektor111 Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 hejustaw dyskryminacje accept wszysko od -40 do +95 (tone id brzmi dużo wyrażniej,jednoznacznie)a w zależności ile śmieci jest w glebie podkręć recovery speed i bottlecap reject (tylko nie za wysoko bo wytnie ci fanty leżące głęboko)pzdr
panzerhrabia Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 witam hektor111 a czy mugłbys mi podesłac jakis całkowity program (ze wszystkimi ustawieniami) do twojego XLT :)? i czy przypadkiem nie są gorsze osiągi niż bez dyskryminacji??pozdrawiam
VanWorden Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Witam!Jeśli teren jest średnio zaśmiecony, to zdecydowanie polecam kopanie z mixerkiem, np, VanMix czy Van&Labcio..W ten sposób nie ominiesz niczego:)W dziale Programy" znajdziesz kilkadziesiąt gotowych programów od których możesz zacząć czesanie rowarnego pola":)PozdrawiamVW
panzerhrabia Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 witam VanWorden a gdzie moge znaleźć te Programy:)??pozdrawiam
panzerhrabia Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Napisano 4 Grudzień 2006 i jeszcze jedno pytanie VanWorden a z jakiej odległosci złapie mi jednego krajcara lub jakiegoś szelaga srebrnego program VanMix czy Van&Labcio?? pozdrawiam
VanWorden Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Witam!panzerhrabia - wszystkie programy i porady do XLT i nie tylko, znajdziesz na forum XLT.. Podawanie zasięgów jest moim zdaniem czystą abstrakcją, bo jest zbyt dużo czynników od których to zależy, ale na wspomnianym forum nic nie stoi na przeszkodzie byś pomęczył o to innych userów:))PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.