Skocz do zawartości

dyskryminacja czy bez ...

panzerhrabia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam znalazłem fajne miejsce trafia sie sporo monet na polu kiedyś stał tam browar teraz jest orne pole, wczoraj znalażłem tam kilka monet chodziłem na dyskryminacji ( white's spectrum xlt) i z tego co zauwazyłem na dyskryminacji zawsze sa dużo dużo słabasz osiągi i tearz mam pytanie czy chodzić w takich miejscach bez dyskryminacji i kopac wszytsko co popadnie??? napiszcie jak sie zachowujecie w takeij systuacji? powiem że teren jest srednio zaśmiecony sporo kulek po szrapnelach sie trafia.. czekam na Wasze opinie kiedy chodzić z dyskryminacja a kiedy bez..
pozdrawiam
Napisano
hej
ustaw dyskryminacje accept wszysko od -40 do +95 (tone id brzmi dużo wyrażniej,jednoznacznie)
a w zależności ile śmieci jest w glebie podkręć recovery speed i bottlecap reject (tylko nie za wysoko bo wytnie ci fanty leżące głęboko)
pzdr
Napisano
witam hektor111 a czy mugłbys mi podesłac jakis całkowity program (ze wszystkimi ustawieniami) do twojego XLT :)? i czy przypadkiem nie są gorsze osiągi niż bez dyskryminacji??
pozdrawiam
Napisano
Witam!

Jeśli teren jest średnio zaśmiecony, to zdecydowanie polecam kopanie z mixerkiem, np, VanMix czy Van&Labcio..
W ten sposób nie ominiesz niczego:)
W dziale Programy" znajdziesz kilkadziesiąt gotowych programów od których możesz zacząć czesanie rowarnego pola":)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam!

panzerhrabia - wszystkie programy i porady do XLT i nie tylko, znajdziesz na forum XLT.. Podawanie zasięgów jest moim zdaniem czystą abstrakcją, bo jest zbyt dużo czynników od których to zależy, ale na wspomnianym forum nic nie stoi na przeszkodzie byś pomęczył o to
innych userów:))

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie