Skocz do zawartości

Gdzie się podziali ruscy po przegranej bitwie pancernej pod Wołominem

koza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po przegranej bitwie pancernej pod Wołominem ruscy wycofali sie za rzeczkę Czarna we wsi Czarna. Niestety rzeka ma teraz nowe koryto. Czy morze ktoś wie gdzie dokładnie się wycofali ruscy, albo czy ktoś mógłby mi polecić jakieś książki gdzie to znajdę na ten temat informację???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Napisano
a mnie chyba wprost przeciwnie, trafi mnie coś zaraz

człowieku czy Ty nie masz pojęcia po co jest i na jakiej zasadzie funkcjonuje forum???

Jak nie to pierwsza rada!! jak załozyłeś wątek i ciągle pytasz o to samo to pisz w nim a nie zakładaj nowego, i nowego, i nowego.

Jak opanujesz to, to będzie jeszcze kilka nowych rad.i prosze nie zakładaj nowego wątku typu:
moze ktoś poda mi namiar GPRS na zakopanego Tygrysa-tylko w dobrym stanie.
Napisano
Trochę więcej własnej inwencji w poszukiwaniach. Książki są bibliotekach - wystarczy iść i poprosić coś związanego z tematem. Jak mieszkasz w Czarnej to popytaj starsze osoby z okolicy o tą bitwę. Od nich można dostać najdokładniejsze info z namiarami, które później sam weryfikujesz wykrywką.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie